Sarlin -suku

Uutta ja vanhaa – suvun henkilöitä ja tapahtumia

Sukuseura Sarlin

Sukuseura Sarlinin tarkoituksena on

 • välittää tietoa aikaisemmista sukupolvista nuoremmille
 • pitää yhteyttä sukuun ja sukulaisiin ja samalla välittää myös tietoa nykyisten sukulaisten kesken.

Sukuseuran hallitus

6 thoughts on “Sukuseura Sarlin

 1. Hei sukuseuran hallitus!

  Monet kiitokset teille kaikille hienosti järjestetystä tapaamisesta Siuntiossa.
  terv. Leena Saraste

 2. Tervehdys! Onko kukaan muu huomannut, että Sarlineista kerrotaan tämän syksyn uutuusromaanissa Mikko Porvali: Veri ei vaikene? Kirjailija on historiaan perehtynyt rikoskomisario, romaani perustunee tositapahtumiin. Kirjassa sivutaan lyhyesti Bruno ja Einar Sarlinin sekä viipurilaisen Erkki Sarasteen toimia hurjimpina lapualaisvuosina. terv. Maija Saraste

 3. Hei
  Haluaisin löytää yhteyksiä Julius Sarlinin jälkeläisiin. Onko sukuseuralla joku yhteystieto, johon olisi mahdollista yksiöidä tätä tietojen tarvetta?
  Terveisin Outi Pyymäki, Juliuksen tyttären Katrin jälkeläinen

  1. Hei Outi! Hienoa, että otit yhteyttä. Itse olen Juliuksen pojan Eskon pojan Eeron tytär. Olen yrittänyt kerätä sukutietoja, ja jotain olen saanutkin kasaan. Katrista ja hänen jälkeläisistään en valitettavasti paljoa teidä, joten jos jotain pystyt kertomaan, olisin kiitollinen. Ja tietysti yritän auttaa, jos/kun sinulla on kysyttävää. Minulla on mm. Toini-tädin kirjoittamat muistelmat Juliuksen perheestä siltä ajalta kun he asuivat lähinnä Juvalla.

   1. Kiitos vastauksestasi. Hienoa, että löysin täältä Juliuksen jälkeläisen. Mahdatko olla se Erja, josta Erkin pojan Antin tytär Anja mainitsi. Etsin siis Juliuksen jälkeläisiä siksi, että keväällä vieraillessamme sisareni kanssa Iisalmen hautausmaalla näimme Juliuksen, Selman ja Erkin hautakiven, jota aika oli kohdellut melko pahoin. Haluaisimme selvittää olisiko halua yhdessä saattaa hautakivi entiselleen ja huolehtia jotenkin sen ylläpidosta. Se näytti kovin surulliselta tällaisenaan. Isäni serkku (ei Sarasteen sukua ollenkaan) esitteli paikan meille ja kertoi joskus tuovansa kynttilän tällekin haudalle.
    Toisekseen olen kovin innostunut sukututkimuksesta. Näin ollen myös lisätiedot suvun vaiheista ovat kovasti tervetulleita. Olen kerännyt tätini Elinan kertomuksia äitinsä Katrin vaiheista. Tarkoituksenani on koostaa niistä jonkinlainen yhteenveto.
    Voisimmeko jatkaa keskusteluamme yksityisesti? Käsittääkseni nyt nämä viestit näkyvät kaikille sukuseuran sivuilla käyville. Vaikka ei kai sekään huono asia ole. Toisaalta kaikki asiaan liittyvät henkilöt eivät ehkä halua lukea julkiselta nettisivulta perheeseensä liittyviä sukututkimuksen kannalta mielenkiintoisia asioita.
    Sukuterveisin
    Outi P.

 4. Löytyisikö kenelläkään kuvia Eelis ja Lauri Gulinista sekä Ristiinan tai Mikkelin suojeluskuntalaisista/vapaussotureista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s