Sukuseura on suunnitellut retken järjestämistä Raalan kartanoon Nurmijärvelle lauantaina 3. syyskuuta 2016. Retki alkaisi klo 11 ja päättyisi noin klo 16.

Retken aikana pääsemme tutustumaan Raalan kartanoon, kuulemme mielenkiintoisia esityksiä suvun musikaalisista edustajista, syömme lounaan Majatalo Onnelassa Tuusulanjärven rantatien kulttuurimaisemassa ja tietysti ehdimme tavata toisiamme ja vaihtaa kuulumisia.

Raalan kartano valikoitui kohteeksemme siksi, että säveltäjä R. Raala eli Berndt Sarlin on syntynyt siellä. Kartanosta voi lukea lisää tästä.

Järjestelyjen takia toivomme teiltä ennakkoilmoittautumista keskiviikkoon 25.05. mennessä osoitteella sarlinsuku(at)saraste.fi tai erja(at)saraste.fi.

Osallistumismaksu on noin 35 euroa aikuisilta ja noin 20 euroa lapsilta. Kuljetuksista jokainen vastaa itse, mutta tarvittaessa voimme auttaa kimppakyytien järjestämisessä.

Tarkempi ohjelma ja muut ohjeet julkaistaan toukokuun aikana.

Välittäkää viestiä tapahtumasta myös muille sukulaisille! Tiedotamme sukuseuran asioista verkkosivuillamme ja sähköpostilla. Valitettavasti sähköpostilistat eivät aina ole aivan ajan tasalla.

Lämpimästi tervetuloa retkelle!

Sukuseuran hallitus

Mainokset