Sukuseuramme julkaisi 1960- ja 1970-luvuilla kaksi julkaisua, joihin oli kerätty muistelmakirjoituksia suvun henkilöistä. Näiden julkaisujen sisällysluettelot on sivustomme ”Aineistoja” -kohdassa. Jälkimmäisen opuksen kirjoitukset on jo melkein kaikki tuotettu pdf-muotoon.

On herännyt kiinnostus ja tarve saada nyt näiden esiteltyjen henkilöiden lapsista tai ylipäänsä nuoremmista sukupolvista vastaavanlaisia kirjoituksia. Kannustamme nyt teitä, hyvät sukulaiset, kirjoittamaan muisteluita vanhemmistanne tai isovanhemmistanne, sedistä ja tädeistä! Kirjoitusten ei suinkaan tarvitse olla tieteelllisiä tutkimuksia tai virallisia elämänkertoja. Hauskat tarinat, muistelut suvun tai perheen traditioista, lomanvietoista, kesäpaikoista, harrastuksista tms. ovat tervetulleita.

Otamme myös mielellämme vastaan valokuvia (skannaus järjestyy ja alkuperäiset palautetaan) ja muita dokumentteja (kirjeitä, kirjoituksia, todistuksia, päiväkirjoja jne.) Jokaisen dokumentin osalta sovimme yhdessä julkaisuluvista ja -tavoista.

Samaten, jos teitä kiinnostaa saada tietoja jostain sukulaisesta, voimme verkostoitumalla ja sanaa levittämällä yrittää tehostaa tiedonhankintaa.

Asiasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä osoitteella sarlinsuku(at)saraste.fi.

 

Mainokset